AC Laddare

Kvalitets laddboxar för en säker laddning av elbilar och laddhybrider i hemmet (Mode 3)

En fast installerad laddbox är det bästa och säkraste sättet att ladda sin elbil och laddhybrid hemma.
Vi erbjuder laddboxar från välkända varumärken med erkänt hög kvalitet som uppfyller alla krav och är utprövade för Nordiskt klimat. 
Vi erbjuder laddboxar i olika utföranden med fast eller utan kabel. En fast kabel underlättar alltid hemma så att det är så enkelt och bekvämt som möjligt att koppla in och ur laddaren varje dag.
Generellt när det kommer till laddhybrider så klarar man sig med en 3,7kw 16A 1-fas laddbox eftersom bilarna inte kan ta emot mer laddning. Att tänka på är att man alltid kan välja en laddbox med högre kapacitet såsom en 3-Fas laddbox. Den laddar inte en laddhybrid snabbare men man undviker att behöva uppgradera sin box ifall man vill kunna ladda en ren elbil mer effektivt i framtiden.
Även om laddboxarna klarar upp till 22kw så är detta oftast begränsat av fastighetens kapacitet. I de allra flesta fall installeras en 22kw laddare med 3x16A = 11kw. Ibland behöver elektrikern i vissa fall även justera ner laddeffekten beroende på övrig förbrukning i fastigheten eller säkra upp för att kunna hantera både vanlig förbrukning och uppvärmning i fastigheten i kombination med laddning av en Elbil.

 

 

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

© 2018 BraTransporter Norden AB